TweeNul lanceert WePlay TweeNul FIFA 18 Cup

Geplaatst: door

TweeNul.nl lanceert in het seizoen 2017/2018 iets nieuws: de WePlay TweeNul FIFA 18 Cup. Een regionaal voetbaltoernooi op de PlayStation.

Evenementen die perfect aansluiten bij de behoeften en interesses van de jeugd. Unieke evenementen voor de club waar een baromzet aan wordt overgehouden. Daarbij: een flink aantal clubs organiseerde afgelopen seizoen al een FIFA-toernooi voor hun leden. Wij zien hierin een mooie kans! De winnaars van het toernooi op de club, worden uitgenodigd voor de WePlay TweeNul FIFA 18 Cup! Een regionaal evenement, met mooie prijzen, waarin de beste FIFA 18-spelers het tegen elkaar opnemen. Deelnemers van de ingeschreven clubs kunnen zich vanaf begin oktober via deze pagina aanmelden voor hun FIFA 18 toernooi.

Betrouwbare partner

TweeNul.nl organiseert de cup samen met WePlay Esports. WePlay Esports is powered by FIFA Tournament, de meest vooraanstaande aanbieder van FIFA toernooien en evenementen in Nederland en België. Dankzij deze samenwerking bieden wij een professionele organisatie en gegarandeerde kwaliteit. WePlay Esports organiseert niet alleen het toernooi, maar helpt ook mee met de promotie en faciliteert de inschrijvingen. Interesse als club? Download de brochure hier of neem contact op via redactie@tweenul.nl.

Reageren