AFC heeft interesse in Ulrich Landvreugd

Geplaatst: door

AMSTERDAM – AFC heeft interesse in Ulrich Landvreugd als opvolger van hoofdtrainer André Wetzel. Dat meldt Landvreugd zelf aan NH Sport.

“Ik heb twee keer een gesprek gehad met AFC”, laat Landvreugd weten. “We hebben het over de manier van voetballen bij AFC gehad. Ik voetbalde er al lang, dus hebben we het ook over mijn visie en manier van denken gehad.”

De 46-jarige trainer, nu werkzaam bij VV Hooglanderveen, geeft aan niet lang na te hoeven denken over zijn mogelijke rol als hoofdtrainer bij AFC. “Het is mijn club. Ik heb tien jaar de jeugd gedaan, tien jaar in het eerste gevoetbald en heel veel vrienden van mij zitten er nog.” Toch is er wel enige twijfel te vinden bij Landvreugd. “Kijk, het is niet de enige club op de wereld. Er zijn er meer dan AFC natuurlijk. En een paar van die andere clubs hebben ook belangstelling in mij.”

Het is dus nog onzeker of AFC voor de Amsterdammer kiest. “Ze zijn wel geïnteresseerd in me, ik sta op een lijst geloof ik”, aldus Landvreugd. In de competitie staat AFC nu op de laatste plek, met elf punten uit veertien wedstrijden. Aanstaande zaterdag spelen ze thuis tegen GVVV, dat tweede staat met 26 punten uit veertien wedstrijden.

Bron: RTV Noord Holland.

Reageren