Afscheidswedstrijd voor Jorrit Schra

Geplaatst: door

ROTTEVALLE – Zaterdagmiddag 3 juli vindt op sportpark It Hagehiem in Rottevalle de afscheidswedstrijd plaats van Jorrit Schra.

Tien seizoenen speelde hij in het eerste elftal van Rottevalle. In 2005 maakte hij zijn debuut o.l.v. trainer Jan Boonstra. Zijn kwaliteiten blijven niet onopgemerkt en het is hoofdklasser Harkemase Boys dat hem in 2009 een contract aanbiedt. Drie seizoenen verleent hij zijn diensten aan de ‘Boys’ die inmiddels gepromoveerd zijn naar de Topklasse.

Vervolgens is het nog twee seizoenen eersteklasser Buitenpost (tien doelpunten) om daarna op het vertrouwde nest terug te keren. Van 2014 tot 2020 is Jorrit meestentijds weer de linkerspits van VVR en maakt de nodige doelpunten. Op de website van voetbal noord staat de teller op 100 competitiedoelpunten. Voor zijn afscheidswedstrijd heeft Jorrit Schra spelers geselecteerd waarmee hij speelde in Rottevalle, Harkema en Buitenpost. Zijn selectie neemt het op tegen de huidige eerste elftalspelers van VV Rottevalle.

Gelukkig is publiek is weer welkom, al blijft de anderhalve meter maatregel. De wedstrijd begint om 14.30 en staat o.l.v. Jo Hoekstra

Reageren