ASWH onder 23 zoekt aanvulling

Geplaatst: door

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Doordat de competitie ook voor ASWH onder 23 helaas definitief werd stopgezet, is de blik bij het belofteteam al volop gericht op het nieuwe seizoen.

De organisatie rondom het team heeft recent een impuls gekregen door de terugkeer van Arjan Janssen als teammanager. Er staat dan ook weer een enthousiaste staf, die bovendien nauw samenwerkt met de staf van het eerste elftal. Uiteraard zijn ook de faciliteiten rond het voetbal weer zoals verwacht mag worden van een team op dit niveau. ASWH onder 23 traint komend seizoen op maandag, dinsdag en donderdag. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

Nu alles rondom het veld geregeld is, zal ook de selectie opnieuw moeten worden samengesteld. Een aantal spelers zal vertrekken, omdat zij te oud zijn geworden om nog in dit team te mogen spelen. Die plekken zullen worden opgevuld. Daarbij wordt zowel gekeken naar de mogelijkheden om intern spelers door te schuiven als naar versterking van buitenaf. In principe is er in elke linie ruimte voor aanvulling.

Spelers met interesse om zich in ASWH onder 23 op een goed niveau verder te ontwikkelen, zijn dus van harte welkom om zich aan te melden. Voorwaarde is uiteraard dat je voldoet aan de leeftijdsgrens. Ook zijn er enkele andere criteria die een rol spelen. Zo moeten jeugdspelers die uit een O19 komen minimaal op 3e divisie niveau gespeeld hebben. Voor spelers uit een standaardelftal geldt dat zij tenminste in de tweede klasse moeten hebben gevoetbald. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ASWHO23@gmail.com, inclusief een toevoeging van je CV als voetballer.

Lees nog meer op TweeNul, bijvoorbeeld over:

Reageren