Bakker Meijer en HS’88 al 33 jaar aan elkaar verbonden

Geplaatst: door

HOOGEZAND – Deze week werd een driejarig All-in en contract getekend in de winkel van Bakker Meijer aan de Meint Veningastraat in Hoogezand.

Het contract werd door Kor Meijer namens Bakkerij Meijer en Bert Verver namens HS’88 getekend en werd feestelijk onderstreept met een mooie bos bloemen.  Deze contractverlening werd voor de tiende keer ondertekend. De eerste jaren werd het contract ondertekent door Piet Meijer maar naar mate de tijd vorderde werd deze taak door zoon Kor overgenomen. Bakker Meijer is vanaf 1988 sinds de oprichting van HS’88 sponsor van de club. De samenwerking tussen beide partijen is uitstekend.

Zo wordt volgend jaar weer een actie gehouden in samenwerking met de bakkerij waar de mooie producten van Bakker Meijer zoals; Kukelbrood, suikerbrood, notenkoek en sukadekoek door de leden van HS’88 aan de man worden gebracht zo rondom de Pasen.  Voor beide partijen is dit een mooie actie. Verder wordt er ieder jaar gespeeld om de grote taart van bakker Meijer tijdens het snerttoernooi aan het einde van het jaar. 

Reageren