Belangrijke wedstrijd voor ZVV Urk tegen Hovocubo 2

Geplaatst: door
Voorbeschouwing

URK – Aanstaande vrijdag staat er voor de zaalvoetballers van ZVV Urk/De Kof een absolute kraker op het programma. Concurrent Hovocubo 2 komt op bezoek in sporthal De Schelp. De gasten uit Hoorn staan op dit moment met negen punten op de achtste plaats en met nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van de Urkers. De Kof staat op dit moment op een verdienstelijke zevende plaats met elf punten en zou in theorie nog onder het tweede team van Hovocubo kunnen zakken in de ranglijst.

Een echte zespuntenwedstrijd voor ZVV Urk/Bakkerij de Kof, dat de afgelopen weken prima resultaten heeft geboekt in de Eerste Divisie. Met de volle buit uit de laatste twee wedstrijden, kan De Kof weer omhoog kijken. En daarnaast is ook Redouan Boundati weer inzetbaar voor de Urkers. Hij keert terug van een blessure. Alleen Brahim en Abdel Boundati zijn nog geblesseerd. Laatstgenoemde komt pas in het nieuwe jaar weer in actie.

Promovendus Hovocubo 2 presteert erg wisselvallig in de Eerste Divisie. Thuis werden alle negen punten verzameld, waaronder met een grote overwinning op ’t Knooppunt 2 met maar liefst 12-5. Ook werd er van Zeemacht gewonnen. In  uitwedstrijden daarentegen presteert het niet goed, er werd namelijk nog niet één punt gepakt op ‘vreemde bodem’.

Maar ook ‘Hovo 2’ zal hebben gezien dat vrijdag een cruciale wedstrijd kan zijn voor de verdere verloop van de competitie en zeker gebrand zijn om voor het eerst dit seizoen met drie punten huiswaarts te keren. Een echte kraker dus. De wedstrijd aanstaande vrijdag in sporthal ‘De Schelp’ begint om 21:15.

Reageren