De Weide en Smid verlengen contract

Geplaatst: door

HOOGEVEEN – De Weide en hoofdtrainer Marcel Smid hebben besloten de samenwerking met een jaar te verlengen. Dit maakte voorzitter Klaas van der Laan bekend op de nieuwjaarsbijeenkomst van de club met haar sponsoren, Businessclub leden, Club van 100 en GroenWitte vrienden.

Smid is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdag tweedeklasser en heeft het erg naar zijn zin: ‘De Weide is een mooie, grote club met gezonde en reële ambities. Een club waar ik me snel thuis voelde en waar veel potentie en faciliteiten aanwezig zijn om stappen voorwaarts te maken. In de spelersgroep zit nog voldoende rek en bovendien is de samenwerking met de rest van de staf uitstekend.’

De Weide is op haar beurt ook erg tevreden over de samenwerking: ‘Marcel is een trainer die naast de inhoudelijke capaciteiten ook erg betrokken en verbonden is met de club als geheel. Dat is belangrijk om structureel te kunnen blijven groeien, want dat proces gaat verder dan alleen het eerste elftal. De eigen jeugd is en blijft de belangrijkste basis en stap voor stap willen we daarin doorgroeien’, aldus bestuurslid senioren Bertram van den Berg.

Reageren