De Weide op bezoek bij titelkandidaat Pelikaan S

Geplaatst: door

HOOGEVEEN – De Weide treedt in een uitduel aan tegen de de gedoodverfde titelkandidaat Pelikaan S.

De ploeg uit Oostwold van voorzitter/geldschieter Wim Bulten, beschikt over een selectie die bij menig hoofdklasser niet zou misstaan. Het puntenverschil tussen beide ploegen is gering. Een zege van de groenwitten brengt de Hoogeveners volledig terug in de titelrace. Een strijd waarbij minstens nog zes ploegen aanspraak kunnen maken op de titel. Zowel de thuisploeg als De Weide wisten in hun laatste competitie duel geen punten te behalen.

Beide teams weten dus dat opnieuw puntverlies in deze fase absoluut niet gewenst is. De thuisploeg beschikt over een brede selectie die nagenoeg compleet is. Bij De Weide kan trainer Marcel Smid ook nagenoeg beschikken over een volledige groep. De wedstrijd zaterdagmiddag kent voor beide teams enkel de opdracht om drie punten toe te voegen aan het totaal. Puntverlies betekent maximaal nacompetitie voor een plek in de eerste klasse.

Pelikaan S-trainer Henry Kramer wordt sinds afgelopen week van adviezen voorzien door Joop Gall.  De oud-trainer van SC Veendam, FC Emmen, Go Ahead Eagles en Spakenburg moet trainer Kramer ondersteunen. De aftrap tussen beide ploegen is zaterdag om 15.00 uur.

Reageren