DEL GRASS U14 talenttournament komt dichterbij

Geplaatst: door

REGIO – Lang zag het er niet naar uit maar de hoop bleef er voor de organisatie om de 6e editie te kunnen organiseren van het Edel Grass U14 talenttournament.

Met positieve ontwikkelingen in het vooruitzicht heeft de organisatie een aantal weken geleden  de aangemelde clubs gepolst hoe zij in de race stonden, hier kwamen positieve reacties op en is besloten om de voorbereiding verder in gang te zetten om het toernooi te laten plaats vinden.

De blauwdruk lag er al van de vorige edities, wel werd er besloten geen buitenlandse teams uit te nodigen en het deelnemers aantal terug te brengen voor deze editie naar 8 teams in plaats van 12. De volgende teams zullen as zaterdag deelnemen aan het inmiddels bekende EDEL GRASS toernooi; FC Groningen, PEC Zwolle, FC Emmen, FC Utrecht, Vitesse, NEC, Ajax en SC Genemuiden.

Het gaat weer ergens om, geen onderlinge wedstrijden meer en kijken waar de teams staan in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Spelen om het echie tegen leeftijdsgenoten(2008) van andere BVO’s, de spelers staf, ouders en andere belangstellenden kijken er naar uit. Met de laatste aangekondigde versoepelingen is ook het publiek weer welkom op Sportpark De Wetering as zaterdag met inachtneming van 1.5 meter.

Om 9.15 uur is de officiële opening en de eerste wedstrijden beginnen om 10.00 uur met Ajax – SC Genemuiden en PEC Zwolle – Vitesse. De finale wordt om 16.00 uur live uitgezonden door http://www.breman.net    

Internet. http://www.u14talenttournament.com
e-mail. info@u14talenttournament.com

Reageren