Dennis van Toor nieuwe trainer Staphorst

Geplaatst: door

STAPHORST – Dennis van Toor is vanaf het seizoen 2018-2019 de niewue hoofdtrainer van Staphorst.

Dennis van Toor is momenteel al voor het 8e jaar hoofdtrainer van AZSV, de sympathieke club uit Aalten, waarmee hij al jaren uitstekende resultaten weet te behalen. Zijn langdurige dienstverband in combinatie met de herkenbare manier van spelen, visie en persoonlijkheid hebben de TC en spelersgroep doen overtuigen. Staphorst denkt in de persoon van Dennis van Toor een trainer te hebben aangetrokken met wie ze op zowel korte als lange termijn de ambities en doelen kunnen realiseren bij het eerste team. Staphorst gaat daarnaast ook samen met de trainer kijken waar ze binnen de jeugdafdeling gebruik kunnen maken van zijn voetbalkennis en trainerservaring.

Dennis van Toor is 46 jaar en woonachtig in Arnhem. Hij is sinds enkele jaren fulltime werkzaam binnen de voetballerij als trainer, scout en ondernemer, kortom een echt voetbaldier. Dennis is als voetballer actief geweest binnen AVW’66 op eerste en hoofdklasse niveau, maar mede door blessureleed vroegtijdig gestopt met het spelen op hoog niveau. Zijn trainerscarrière heeft zich de afgelopen jaar natuurlijk enorm ontwikkeld binnen AZSV, waarmee hij van de tweede klasse uiteindelijk is doorgegroeid naar een stabiele hoofdklasser.

Dennis van Toor over zijn overgang naar Staphorst: ,,Vanaf het eerste moment had en heb ik een goed gevoel bij Staphorst. De manier van communiceren, de visie en ambitie spreken mij erg aan, wat dat betreft lagen we al vanaf het eerste contact op één lijn. Daarnaast heb ik Staphorst de afgelopen vijf jaar leren kennen als een club met een trouwe en fanatieke supportersschare, welke vaak doorslaggevend is geweest als 12e man. Als trainer wil je jezelf ontwikkelen en gebruik maken van de kansen die je geboden worden. Bij Staphorst kom ik een spelersgroep tegen welke de afgelopen jaren altijd om de prijzen heeft gespeeld en ook op een manier die mij aanspreekt. Ik hoop volgend seizoen de volgende stappen te kunnen maken met deze mooie club. Ik heb er veel zin in!’’

Reageren