DKB’44 zoekt verzorger

Geplaatst: door

DE KRIM – Met ingang van seizoen 2018/2019 is DKB, uitkomend in de 4e klasse D zaterdag Oost op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v).

Als verzorger/sportmasseur ben je bij voorkeur beschikbaar tijdens de trainingsavonden op dinsdag en donderdag en tijdens de wedstrijden op zaterdag. Ook verzorgers/sportmasseurs die slechts alleen de trainingsavonden of wedstrijddagen beschikbaar zijn, worden verzocht om te reageren. Alsmede mensen die de cursus sportmassage zouden willen volgen.

De taken/verantwoordelijkheden van de verzorger/sportmasseur bestaan uit:

– De behandeling van blessures van spelers (masseren/verzorgen);
– De preventie van blessures van spelers (tapen).

Als een verzorger/sportmasseur van DKB wordt verwacht dat je enthousiast bent en vooral betrokken bent bij de eerste selectie en de vereniging in het algemeen. De club biedt de verzorger/sportmasseur naast een vergoeding, een eigen massageruimte met voldoende uitrustingen om de spelers optimaal te masseren/verzorgen.

Ben of ken jij de verzorger die de club zoekt? Of lijkt het je leuk om de opleiding sportmassage te volgen informeer dan onder welke voorwaarden, wil je meer informatie? Neem dan contact op met voorzitter K. Wolting via 0623394469.

Reageren