DVS’33 Ermelo begint competitie bij oude bekende DOVO

Geplaatst: door

ERMELO – De competitie-indeling van de Derde Divisie Zaterdag met liefst vijf beloftenteams lijkt dan toch een voldongen feit. Het programma voor het komende seizoen is inmiddels bekend en de geelzwarten beginnen op 26 augustus de competitie met een uitwedstrijd tegen promovendus DOVO.

Een week daarvoor nog spelen de Ermeloërs in de tweede kwalificatieronde voor de KNVB Beker thuis tegen competitiegenoot Quick Boys uit Katwijk. De supporters hebben hun favorieten dan ook al aan het werk kunnen zien in de oefenreeks, die op 22 juli thuis tegen het Belgische Eendracht Termien.

Het seizoen 2017-2018 telt elf tegenstanders, die in de vorige jaargang ook al in de Derde divisie uitkwamen. IJsselmeervogels greep de titel en FC Lissen en Rijnsburgse Boys verzilverden hun kansen via de nacompetitie. SteDoCo slaagde er niet in om via de nacompetitie het vege lijf te redden en volgde FC Rijnvogels en Huizen, die rechtstreeks degradeerden. Het aantal beloftenelftallen is van drie naar vijf gegaan. Naast Jong Vitesse en Jong FC Twente daalde nog één club vanuit de Tweede Divisie neer (Spakenburg), terwijl ACV, DOVO en Spijkenisse de stap omhoog zetten.

Lees hier het volledige bericht.

Reageren