EHS’85 presenteert nieuwe trainer

Geplaatst: door

EMMERSCHANS – Na het plotselinge vertrek van Cor Lubach is het zondag vierdeklasser EHS’85 gelukt om tot het einde seizoen tijdelijke trainers te vinden. Ook is er voor het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdtrainer gevonden.

Deze week beginnen Mark Linneman, aanvoerder en speler, samen met Frank Veldwijk (oud voetballer PEC Zwolle en FC Emmen) aan de klus om dit seizoen tot een goed einde te brengen. Mark Linnenman wordt de tijdelijke hoofdtrainer en is in het bezit van de benodigde trainerspapieren en Frank Veldwijk gaat hem daarbij assisteren.

Ook voor het nieuwe seizoen is ondanks een flink aantal sollicitaties besloten dat Henk van Klinken de nieuwe trainer wordt in het nieuwe seizoen 2018-2019. Henk van Klinken is nu nog trainer van zondag derdeklasser Havelte waarmee hij vorig seizoen promotie bereikte. In het verleden was Van Klinken trainer van Kloosterhaar, EMMS, CEC en Hollandscheveld.

Tevens deelt de club dat ook de contracten met verzorger Ron Muller en keeper trainer Harry Thole zijn verlengd voor het komend seizoen.

Reageren