EHS’85 wint terecht van DVC’59

Geplaatst: door
EHS’85 - DVC’59 2-1

EMMERSCHANS – Op een erbarmelijk veld heeft EHS’85 met 2-1 gewonnen van DVC’59. Alle doelpunten vielen na rust. Matchwinner was Mark Linneman. Hij scoorde twee keer voor de Schanskers.

Voor rust golfde het spel op en neer en kwam er van goed voetbal weinig terecht. Er waren wat kansen over en weer maar echt tot deugdelijke wapenfeiten kwam het niet voor beide teams. Na rust was het nog binnen 30 seconden dat EHS’85 al tegen een achterstand aankeek. Een corner werd van dichtbij binnengetikt door een Nieuw-Dordtenaar.

Maar EHS is de laatste weken gegroeid als het op mentale weerbaarheid aan komt. De voorheen grille ploeg liet zich niet uit het veld slaan en het team wist dat er even gas bij gegeven moest worden. Uiteindelijk was twee keer aanvoerder Mark Linneman die, na identieke aanvallen over de linker kant, de bal in de verre hoek achter keeper Tubben van DVC wist te plaatsen.

Een klein slotoffensief van DVC haalde verder niets uit en zo bleven de punten voor EHS op sportpark de Weergang.  Na afloop reageerde trainer Lubach: ‘Ik heb een ploeg gezien die wilde winnen, vooral in de tweede helft is er gewerkt, goed gevoetbald en zat er power in ons spel!’ Komend weekend speelt EHS’85 uit bij WKE-16.

Reageren