Erwin Breukelman stopt bij HZVV

Geplaatst: door

HOOGEVEEN – Erwin Breukelman heeft afgelopen dinsdag 9 januari de trainers en spelersgroep van HZVV op de hoogte gesteld van het feit dat hij aan het eind van dit seizoen stopt als voetballer bij HZVV.

Breukelman heeft een fantastische staat van dienst opgebouwd bij de zaterdag hoofdklasser. Voornaamste redenen voor Erwin van einde carrière op dit niveau is z’n maatschappelijke uitdaging: hij wordt klaargestoomd om een directiefunctie te gaan vervullen op een basisschool. Helemaal stoppen met voetbal doet hij echter niet: Erwin gaat met vrienden en broers op een iets ander niveau spelen in z’n woonplaats bij HHC.

Erwin Breukelman speelde zijn eerste wedstrijd in HZVV 1 in het seizoen 2009-2010 op 22 augustus 2009 in de bekerwedstrijd Staphorst-HZVV. Deze wedstrijd eindigde in 1-1. Zijn eerste competitiewedstrijd speelde hij op 5 september 2009 tegen Grijpskerk. Deze wedstrijd werd door HZVV met 2-1 gewonnen. HZVV speelde dat seizoen in de eerste klasse E. Aan het eind van zijn eerste seizoen bij HZVV promoveerde Erwin met HZVV naar de Hoofdklasse C. Zijn trainers tot nu toe waren Bert Scholing, André Blom, Jan Piet Bosma en Karlo Meppelink. Gert van Duinen en Harold Brunsting zijn zijn huidige trainers.

Op zaterdag 25 november voor aanvang van de wedstrijd HZVV-AZSV werd Erwin Breukelman door HZVV-voorzitter Johan Massier gehuldigd voor het spelen van 250 competitie- en bekerwedstrijden in HZVV 1. In zijn, tot nu toe, 253 wedstrijden in HZVV 1 maakte Erwin in totaal 22 doelpunten, waarvan 18 in competitie- en 4 in bekerwedstrijden.

Reageren