Feestavond supportersvereniging Hoogeveen

Geplaatst: door

HOOGEVEEN – De supportersvereniging van de voetbalvereniging Hoogeveen organiseert aanstaande zaterdag 21 juli een grote feestavond in de feesttent op het voetbalveld. De muzikale omlijsting zal deze avond worden verzorgd door De Wethouders. De uit Zuidwolde afkomstige band is de laatste jaren uitgegroeid toch een echte publiekstrekker.

De avond begint om 20.00 uur en is vrij toegankelijk voor leden van de Supportersvereniging. Zij hebben een uitnodiging gehad. Ook niet-leden zijn echter van harte welkom. Zij betalen 10 euro entree. De supportersvereniging van voetbalvereniging Hoogeveen wil deze avond ook graag haar maatschappelijke betrokkenheid tonen.

Men heeft dan ook besloten om tijdens de feestavond aandacht te vragen voor de stichting Bo. De hersenbloeding op 16 september 2007 veranderde het leven van de toen ruim 6 jaar jonge Bodil Smit uit Uitgeest compleet. Al snel werd bekend dat ze nooit meer de oude zou worden; sindsdien is ze rolstoelgebonden. Om de benodigde aanpassingen aan de woning te kunnen realiseren, moest het gezin noodgedwongen verhuizen. Omdat veel behandelingen niet worden vergoed, besloten de ouders Elles en Jeroen Stichting Bo op te richten.

Evenementen

De stichting probeert jaarlijks evenementen te organiseren om zo geld in te zamelen voor kinderen met niet-aangeboren hersenletsel en ze te kunnen ondersteunen met therapieën. Deze behandelingen leveren een bijdrage aan het genezingsproces en bevorderen een betere kwaliteit van leven. De supportersvereniging van Hoogeveen vraagt iedereen een bijdrage te doneren. Dit kan via het volgende rekeningnummer: IBAN: NL 96 RABO 0143375482 t.a.v.: Stichting Bo te Uitgeest. Tijdens de feestavond zal er ook een inzamelingsactie worden gehouden.

Reageren