FVC houdt talentenmiddag in herfstvakantie

Geplaatst: door

LEEUWARDEN – In de herfstvakantie kan de jeugd meedoen aan het nieuwste voetbalfestijn, het Panna Sterrenteam. Deze talentenjacht is voor iedere voetballer/voetbalster onder de 13 jaar in Friesland en komt op donderdag 26 oktober naar Leeuwarden bij voetbalvereniging FVC. De allerbeste voetballers worden uitgenodigd voor het Panna Sterrenteam O11 en O13.

Na de Cambuur Voetbalmiddag weer een prachtig evenement bij en op de velden van FVC, het Panna Sterrenteam. Deze talentenjacht is bestemd voor iedere jonge voetballer(ster) die beter wil worden in de vier belangrijkste onderdelen van het voetbal:

·         Tactiek

·         Techniek

·         Fysiek

·         Mentaliteit

In de ochtend worden de voetballers(ters) van 7 tot en met 9 jaar getraind en in de middag van 10 tot en met 12 jaar. De finales zijn op zondag 29 oktober. Iedereen kan er aan meedoen.

De exacte tijden voor het evenement zijn:

·         Dagdeel 1: 09:30 – 12:30 uur (leeftijd 7 t/m 9 jaar)

·         Dagdeel 2: 13:30 – 16:30 uur (leeftijd 10 t/m 12 jaar)

Naast bovenal veel voetbal ontvangen de deelnemers op deze talentendag:

·         Een speciaal Nike Panna Sterrenteamshirt

·         Een goodiebag vol cadeaus

·         Een Panna Magazine

·         Een persoonlijke karakterschets

·         Een match met je favoriete voetbalheld

·         Een Panna Diploma

En zoals gemeld, de allerbeste voetballers nodigen wij uit voor het PANNA! Sterrenteam O11 en O13. Ben jij geselecteerd? Dan ga je als een échte ster door het leven! Meld je nu aan voor deze Panna Sterrenteam dag bij FVC of via de website: http://www.frieschevoetbalclub.nl.

Over FVC

De Friesche Voetbal Club is opgericht in 1919 en is gehuisvest op sportpark Wiarda in Leeuwarden. FVC is een familiare club met een professionele organisatie. De teams trainen twee keer per week en de selectie teams, die ondermeer divisie en hoofdklasse spelen, kunnen drie keer trainen. Door het POP-principe (Plezier, Opleiding en Ontwikkeling, Prestatie en in die volgorde) toe te passen weet de club goede resultaten te behalen. Een ander speerpunt is het streven om de eerste selectie te laten bestaan uit 80 procent eigen spelers. De eerste selectie speelt momenteel in de eerste klasse.

Reageren