Germain Beck schiet FC Assen naast Ruinen

Geplaatst: door

ASSEN – FC Assen heeft de thuiswedstrijd tegen Ruinen met 1-1 gelijk gespeeld. Germain Beck maakte de enige treffer voor FC Assen.

In de eerste helft was FC Assen de ploeg met de meeste dreiging naar voren, echter zonder echt gevaarlijk te worden. De strijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld. FC Assen was gevaarlijk tot de 16 meter. Ruinen verdedigde stug en liet zich niet onder druk zetten.

De enige kans was halverwege de eerste helft toen Dennis Dijks vanaf de rechterkant een vliegend schot afvuurde op doelman Arne Kijk in de vegte van Ruinen. Deze wist echter bekwaam te redden.

In de tweede helft hetzelfde speelbeeld, al kreeg FC Assen nu wat meer kansen. Direct na rust ontstond er een scrimmage in het strafschopgebied van Ruinen en werden twee schoten van Björn Abbingh van de lijn gehaald.

Stefan Bosma kreeg tot tweemaal toe een goede kopkans, beide keren ging de bal echter naast het doel van Ruinen.

Ruinen was in de tweede helft gevaarlijk door snelle uitvallen. Dit resulteerde in de 75e minuut in een doelpunt van Dennis Broekman.

FC Assen ging nu verwoed op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook doordat Germain Beck vijf minuten voor tijd gelijk wist te maken, zij het met een beetje geluk doordat de bal van richting werd veranderd.

Al met al geen onterechte uitslag van deze wedstrijd tussen twee ploegen die elkaar niet veel ontliepen.

Zondag speelt FC Assen voor de beker in Oldemarkt tegen de plaatselijke FC. Enkele weken geleden werd er tegen deze ploeg met 2-2 gelijk gespeeld. In de competitie staan FC Assen en FC Oldemarkt op een gedeelde 5e plaats. Het zijn dus twee ploegen die elkaar niet veel ontlopen.

Opstelling FC Assen: Morten Otto, Melvin Siahaija, Dennis Dijks, Remon Bel, Dion Oortwijn, Arthur Loby, Bjorn Abbingh (65 Patrick Mayer), Robin Timmer, Germain Beck, Stefan Bosma, Marc Tepper.

Reacties (10)

 1. likmedemoaze zegt

  Germain en geluk….?
  Wat voor anderen onmogelijk lijkt, is voor Dhr Beck een ACNtje!
  Deze man met een hard van goud gaat van zesde klasser Fc Assen een topklasser maken!
  Hij heeft niet alleen verstand van het piramidespel maar ook heel veel van het voetbal.
  Succes!!

  P.s , waarom staat Humberto Tan eigenlijk op de foto?

 2. nummer 7 zegt

  Geluk geluk geplaatst schot en dat met links. Zou anders in de kruising belanden als speler de bal niet aan zou raken. haha

  Als je niet schiet dan kan je niet scoren. Wijze woorden van een nr 14

 3. lexander4 zegt

  moaze

  Slijk, modder, mooize, moise

  Inz. op het platteland wanneer de boeren aarde op de weg laten liggen hebben en het regent daarop.

  Leiestreek: moze

  Antw. Kempen, Vl.-Brabant: moos

  Als het zou beginnen regenen zal er op de banen moaze gevormd worden en dat is zeer gevaarlijk rijden.

 4. aandedunne zegt

  Moase is dacht ik een ander woord voor reet, hol,gat, naad, achterwerk.. Waar ik m zo graag in steek.. Naast een oude speler ook iemand met een eikeltje van goed..

Reageren