Gökhan Yasar volgend seizoen naar DOVO

Geplaatst: door

VEENENDAAL – Gökhan Yasar maakt na dit seizoen de overstap naar DOVO. De 28-jarige Utrechter tekent in Veenendaal een contract voor 2 seizoenen.

Yasar speelde in het verleden voor onder andere FC Breukelen, Elinkwijk en De Meern. Dit seizoen speelt hij voor Derde divionist DVS’33 uit Ermelo, waar hij met zeven treffers clubtopscorer is. Vorig scoorde Yasar maarliefst 41 keer voor De Meern. Hij leverde daarmee een belangrijke bijdrage aan de promotie van De Meern naar de Derde divisie. Bij DOVO hoopt Yasar deze lijn door te trekken.

“DOVO heeft mooie plannen. Plannen die mij ontzettend aanspreken. Ik hoop met mijn doelpunten en assists deze grote club met deze plannen te kunnen helpen.”, zegt Yasar. “De gesprekken met de technische commissie en trainer Gert Kruys voelden erg goed. Ik voelde ontzettend veel waardering. Mijn gevoel zei dat ik het moest doen. Ik hoop dan ook dat ik hun vertrouwen met doelpunten kan terugbetalen.”

Bron: RTV Utrecht.

Reacties (1)

  1. grotegoedheid zegt

    Nog één wedstrijd voordat de competitie HALVERWEGE is. En dan al kenbaar maken dat je naar een andere club gaat, omdat die aansprekende plannen hebben, en waardering voor je tonen.
    Niet duidelijk of je huidige club die wel of niet (voor je) heeft, maar toch concluderen: "Mijn gevoel zei dat ik het moest doen." Je hebt je gevoel in je portemonnee zitten, neem ik aan?

Reageren