Hans van der Ploeg langer actief bij Drachtster Boys

Geplaatst: door

DRACHTEN – Drachtster Boys heeft de huidige samenwerking met hoofdtrainer Hans van der Ploeg met nog eens twee jaar verlengd.  De 47-jarige Groninger is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Drachtster club en heeft zijn huidige contract verlengd tot en met het seizoen 2019-2020.

Eerder was Van der Ploeg, ook oud-speler bij VV Drachtster Boys, werkzaam bij verenigingen Oranje Nassau Groningen (2013-2015), CVVB (2012-2013) en Viboa (2008-2012), destijds allemaal uitkomend in de eerste klasse.

“We zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking met Hans van der Ploeg. Zijn manier van werken en filosofie op voetbal passen uitstekend bij de visie van de club. Van der Ploeg is de gewenste hoofdtrainer met wie we de komende jaren blijven samenwerken aan de realisatie van onze missie en visie: een zo optimaal mogelijk functionerende jeugdopleiding met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers in de hoofdmacht van de vereniging. Zijn ervaring en aanpak gaan naar onze overtuiging leiden tot mooie prestaties”,  aldus Gijs Lokhorst, voorzitter van VV Drachtster Boys.

Reacties (1)

Reageren