Hattem gastheer voor PEC Zwolle – Gençlerbirligi SK

Geplaatst: door

HATTEM – Vrijdag 21 juli oefent PEC Zwolle tegen Gençlerbirligi SK, de nummer 8 van de Turkse competitie.

Het is een mooie traditie aan het worden dat de Zwollenaren hun buitenlandse tegenstanders graag op de fantastische grasmat van Hattem ontvangen. Net als enkele jaren geleden – toen Mersin te gast was – wordt het weer op een gezellige zomeravond sfeer door de komst van vele Turkse Nederlanders.

PEC Zwolle versterkte zich na een ietwat tegenvallend seizoen met Diederik Boer, Piotr Parzyszek, Dico Koppers, Erik Bakker en Younes Namli. Verder valt natuurlijk de naam van oud-international John van t Schip op die na een avontuur in Australië aan zijn eerste weken als hoofdtrainer bij PEC Zwolle is begonnen.

Gençlerbirligi is wellicht wat minder bekend, maar dat gaat zeker veranderen nu de club oud-Feyenoorder Elvis Manu heeft aangekocht. Gençlerbirligi komt uit Ankara en is één van de oudste clubs uit Turkije. De voetbalclub heeft zich in de loop der jaren bewezen als een degelijke subtopper in de Süper Lig. Aanvang wedstrijd: vrijdag 21 juli om 19:00 uur. Kassa open om 17:30 uur. Entree: 10 euro voor volwassenen; 7,50 euro t/m 14 jaar.

Reageren