Heerenveen zoekt jeugdtrainer

Geplaatst: door

HEERENVEEN – De jeugdopleiding van Heerenveen is volop in ontwikkeling zowel kwalitatief als kwantitatief. Afgelopen seizoen zijn de Onder 15 en Onder 13 van Heerenveen kampioen geworden in de hoofdklasse en 3e divisie. Hierdoor spelen alle selectieteams op divisie niveau: Onder 19 4e divisie, Onder 17 4e divisie, Onder 15 3e divisie en Onder 13 2e divisie, ook dit jaar zijn een aantal teams nog in de race voor promotie. 

Met een sterke onderbouw, dat begint bij de Onder 8. Daarnaast is er een Onder 9, Onder 10, Onder 11, Onder 13, Onder 15, Onder 17 en Onder 19. Om de vereniging door te laten ontwikkelen zoekt Heerenveen een selectietrainer voor de O15-1 dat volgend seizoen uit komt in de 3e divisie. Bij Heerenveen wordt de training verzorgd door een hoofdtrainer-coach en een assistent trainer-coach die op het CIOS TC voetbal volgt.

De club wil met de jeugd doorgroeien naar een hoger niveau en zoekt een trainer-coach die daar aan bijdraagt en ook zichzelf wil blijven ontwikkelen. De trainer-coach van Heerenveen O15 is een ambitieuze trainer, je bent minimaal in het bezit van de trainersopleiding UEFA C/TC3, hebt ambitie om door te groeien en je toont betrokkenheid en enthousiasme in en rondom jouw werkzaamheden.

Wat verwacht Heerenveen van jou als trainer-coach?

–       Jezelf als trainer-coach willen ontwikkelen;

–       Sociaal en communicatief vaardig zijn naar de ouders en de spelers toe;

–       Je moet de spelers kunnen motiveren en stimuleren;

–       Je moet goed kunnen samenwerken in teamverband met trainers/leiders, bestuur, technisch commissie en jeugdcommissie;

–       Eerste aanspreekpunt te zijn voor de collega trainer-coaches binnen de O15 categorie;

–       2/3 keer per week training geven op vaste dagen en begeleiden op de wedstrijddagen;

–       Breder kijken dan alleen zijn eigen JO15-1 team en ook nieuwsgierig is naar het niveau en spel van de andere jeugdteams op zaterdag;

–       Oog heeft voor talent en hen ook de kansen durft te geven;

–       Bereid zijn om de spelers op individueel en team een hoger niveau te kunnen krijgen;

–       Samen met de hele jeugdafdeling het jeugdvoetbal bij vv Heerenveen verder te laten groeien zowel kwalitatief als kwantitatief.

Heerenveen biedt een:

–       Sportieve omgeving met een goede sfeer;

–       Ambitieus kader dat voor ondersteuning zorgt;

–       Uitstekende accommodatie;

–       Passende onkostenvergoeding.

Stuur bij interesse een e-mail met daarin jouw motivatie en CV naar Klaas Boersma coördinator technische zaken bovenbouw jeugdopleiding Heerenveen; klaasboersma@msn.com onder vermelding van vacature trainer-coach O15-1.

Reageren