Heracles – Granada CF bij DOS’37

Geplaatst: door

VRIEZENVEEN – Heracles Almelo doet ook in 2017 Vriezenveen weer aan, in de voorbereiding op een nieuw voetbalseizoen, waarbij opnieuw DOS’37 op sportpark Het Midden de gastheer zal zijn.

De Almelose equipe van trainer John Stegeman zal met haar volledige selectie naar Vriezenveen afreizen, inclusief de nieuwe aanwinsten Harm Zeinstra (SC Cambuur), Dario Van Den Buijs (FC Eindhoven), Bart van Hintum (Gaziantepspor), Dries Wuytens (Willem II), Sebastian Jakubiak (SV Rödinghausen), Jamiro Monteiro (SC Cambuur), Paul Gladon (Wolverhampton Wanderers), Niels Leemhuis (Quick’20).

Granada CF

Tegenstander Granada CF is een Spaanse voetbalclub uit Granada, Andalusië. De club speelde sinds 2011 in de Primera División. Thuisstadion is het Estadio Nuevo Los Cármenes met 16.200 plaatsen.

Internationale trainersstaf

Met Granada CF komt een degradant uit de Primera Division naar Vriezenveen. De Spaanse club bereidt zich in Wolfheze voor op het nieuwe seizoen. De Andalusiërs vervingen aan het eind van het afgelopen seizoen bij wijze van noodgreep nog de technische staf, stelden Nederlander John Metgod aan als assistent-coach van de nieuwe trainer Tony Adams, maar het duo wist Granada niet te behouden voor het hoogste niveau.

De wedstrijd bij DOS’37

Dinsdag 25 juli 2017 wordt de oefenwedstrijd gespeeld bij DOS’37 op sportpark Het Midden in Vriezenveen, aanvang 19:00 uur. Kaarten voor Heracles Almelo – Granada CF zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in Vriezenveen bij de Spar en de Bruna en in de DOS-kantine èn in de FanServiceShop van Heracles Almelo, in het Polman Stadion.

Op de wedstrijddag zijn er tevens kaarten verkrijgbaar bij de kassa’s op het sportpark van DOS’37, waar de poorten om 17:00 uur geopend zullen zijn. Kaarten kosten €5,- (volwassenen) en €2,50 (jeugd t/m 14 jaar) per stuk. Tijdens deze wedstrijd kan voor de laatste keer de oude gele consumptiemunten met DOS-logo worden ingeleverd, bij de vele drink- en eettentjes op het sportpark.

Reageren