Hoogeveen TV trapt seizoen af met live uitzending

Geplaatst: door

HOOGEVEEN – Komend weekend start voor de hoofdklassers het nieuwe voetbalseizoen. Met een speciale live uitzending trapt Hoogeveen TV het seizoen vrijdagavond al af.

Vanaf 20.00 uur komen we live vanuit de kantine”, vertelt Gerjo Stegeman. “We ontvangen dan diverse gasten en zullen uitgebreid stilstaan bij de nieuwe competitie en andere ontwikkelingen bij de club. Daarnaast hebben we diverse verrassingen en groot nieuws te melden.”

De uitzending van vrijdag is niet de enige live uitzending komend weekend. Vanaf het nieuwe seizoen zullen namelijk alle wedstrijden van Hoogeveen zondag live te volgen zijn. De hoofdklasser speelt veel wedstrijden in het westen van het land, dus is het ideaal voor de liefhebbers om te verrichten thuis te volgen. Zondag is de eerste uitzending. Vanaf 13.45 uur wordt er dan vanuit Den Haag gestart met een voorbeschouwing, gevolgd door een live verslag van de wedstrijd TAC’90 – Hoogeveen.

Reacties (2)

  1. gelijkongelijk zegt

    Zal mooi zijn als hij dat zou willen doen. Mocht de heer Stegeman zichzelf verder wil promoten (dat wil hij zo te zien aan de vele bijdragen vast wel) zal hij misschien eens uit zijn vertrouwde omgeving van Hoogeveen kunnen stappen, kan hij een écht bekende(re) Nederlander worden. Maar of men dat goed zal vinden en hem dit gunnen binnen "zijn" Hoogeveen, dat is de vraag. Ik ken zijn contract/afspraken natuurlijk niet.

Reageren