HS’88 blijft winnen

Geplaatst: door
Tiendeveen - HS'88 0-1

TIENDEVEEN – Zaterdag moest HS’88 aantreden voor hun 18e competitiewedstrijd uit tegen Tiendeveen.

Het bleek al gauw dat het een stevige pot voetbal zou worden. Tiendeveen een sterke fysieke ploeg weet van aanpakken. HS’88 is daarentegen een meer voetballende ploeg en dat was duidelijk zichtbaar op het veld. HS’88 was dan ook de betere ploeg. Toch moesten de toeschouwers wachten tot de 42e minuut toen Sven Rosevink na een schot van Miquel Korte de bal voorzet en Remco Letens de bal haarfijn inkopte 0-1. In de allerlaatste minuut voor rust verzuime de pits van Tiendeveen te scoren, zijn bal ging net voorlangs. En bleef het 0-1 wat tevens de ruststand was.

Na de rust in de 47e minuut schoot Miquel Korte op de goal van Tiendeveen maar de keeper redt en vervolgens kreeg Remco Letens ook nog een kans maar hij  zag zijn schot net voor het doel langs gaan. Het was in de 55e minuut toen Sven Rosevink een mooie kans kreeg maar vond de keeper op zijn pad. Daarna was het spannend omdat HS’88 verzuimde te scoren. Er werd slordig met man meer situaties omgegaan en daardoor bleef het 0-1. Deze stand was een reden dat het elftal van Tiendeveen er in bleef geloven. Met als gevolg meer druk op de goal van HS’88. keeper van HS’88 Lucas Wijma moest tot drie keer toe ingrijpen om scoren van Tiendeveen te voorkomen. Het bleef 0-1 en de paarshemden gingen met 3 punten naar Hoogezand. HS’88 blijft aansluiting houden met de twee koplopers.

Zaterdag

Zaterdag speelt HS’88 thuis tegen SVBO. Tevens is het bij HS’88 Super Saturday met voute party en karaoke en een keuze uit twee menu’s.

Reageren