Indeling toernooien 32ste Leekster Voetbalgala

Geplaatst: door

Damestoernooi
Poule A: HFC’15, Roden, EKC en JV Oostenburg
Duels op zaterdag 23 december
Poule B: Zuidhorn, Gomos, Opende en De Wilper Boys
Duels op 23 december
Poule C: Zevenhuizen, VEV’67, TLC en VAKO
Duels op 23 december
Poule D: Waskemeer, Fc Grootegast, SV Haulerwijk en Nieuw Roden
Duels op 23 december
Tweede ronde damestoernooi op vrijdag 29 december

B-toernooi
Poule A: Harkema Opeinde, SV Haulerwijk (za), Donkerbroek en Boornbergum (za)
Duels op vrijdag 22 december
Poule B: De Sweach (za), Veenhuizen, Bakkeveen en Ezinge
Duels op 22 december
Poule C: Yde de Punt, Fochteloo, Houtigehage en Zevenhuizen
Duels op 22 december
Poule D: Waskemeer, FC Zuidlaren (za), RWF en Aengwirden
Duels op 22 december
Finale B-toernooi op zaterdag 13 januari

A-toernooi
Poule E: 2e beste nummer 2 B-toernooi, nr. 1 Poule D, Gomos, DIO Oosterwolde en Aduard 2000
Duels op woensdag 27 december
Poule F: nr. 1 Poule C, De Wilper Boys, Nieuw Roden, Peize en VAKO
Duels op 27 december
Poule G: beste nr. 2 B-toernooi, ODV (za), Grijpskerk, De Griffioen en ONR
Duels op donderdag 28 december
Poule H: nr. 1 Poule A, SV Haulerwijk (zo), Niekerk, HFC’15 (za) en TLC
Duels op 28 december
Poule I: 3e beste nummer 2 B-toernooi, OKVC, Roden, Opende en VEV’67
Duels op zaterdag 30 december
Poule J: nr. 1 Poule B, SVMH, Fc Grootegast, Marum en Boerakker
Duels op 30 december
Tweede ronde A-toernooi op zaterdag 6 januari, eindronde op 13 januari

Reacties (7)

 1. vakman zegt

  Nog steeds erg jammer dat het beste team uit het westerkwartier wederom geen uitnodiging heeft ontvangen om deel te nemen aan het toernooi dat ook al tweemaal gewonnen werd door die club. Pelikaan S dus…Het niveau van vorig jaar was heel erg matig, slechts enkel teams lieten mooi voetbal zien(Boerakker, Marum, v.e.v.67 en nog enkele teams). De sfeer was ook niet al te best tijdens de finale avond….geen enkele gezelligheid op de tribunes…Ik denk dat het wel weer eens tijd wordt om de uitnodiging toch te versturen naar Oostwold, dan krijgen ze ook weer de kans om de titel te verdedigen. dat lijkt me ook niet meer dan fatsoenlijk.

 2. vakman zegt

  Heren, beetje jammer dat jullie de essentie van het verhaal niet begrijpen. Het gaat mij om het voetbal zelf……het niveau….de gezelligheid, sfeer etc. Daaraan kan Pelikaan S een wezenlijke bijdrage leveren middels deelname. En idd, Henrys04, dat heeft Wim gezegd. Maar dat wil niet zeggen dat hij het niet in overweging zou nemen wanneer er een uitnodiging zou komen. Ik vind het een zeer betreurenswaardige actie van het bestuur dat er nog nooit gepraat is bijvoorbeeld……Ik keur zeker niet goed wat er is gebeurd, waar trouwens meerdere partijen schuldig waren maar dit terzijde. Het is gewoon jammer dat op deze manier een mooi, super goed georganiseerd toernooi, niet het niveau haalt dat eigenlijk zou kunnen.

  • henrys04 zegt

   Wanneer hij het in overweging zou nemen zijn Bulten zijn grote babbels van dat ze niet meer mee doen natuurlijk zwaar ongeloofwaardig sta of 100% achter deze uitspraak en hou dan ook je rug recht of doe zulke uitspraken gewoon niet!
   Zou het eigenlijk geen optie voor Pelikaan S zijn om mee te doen aan Protos Weering? De ploegen die meedoen aan Protos vind ik normaliter beter dan de ploegen die aan Leekster Voetbalgala meedoen en wat tegenstand voor de Pelikaan is ook wel een keer leuk of durft Bulten dat niet aan?

 3. vakman zegt

  Jammer dat je zo impulsief reageert…Zeg jij nooit iets waar je later op terugkomt? Vast wel. Je kan iets roepen en later op die uitspraak terugkomen, maar alle menselijks is jou vreemd merk ik, heel primitief. Voor Protos Weering wordt je ook uitgenodigd door het bestuur van de organisatie, bovendien is er een enorme wachtlijst met teams die ook graag mee willen doen. Tevens is dat een toernooi waar volgens mij alleen teams worden uitgenodigd die drentse roots hebben, maar dat weet ik niet zeker. Het heeft ook niets te maken met wel of niet durven…..je zoveelste primitieve opmerking. Je moet Wim wel heel goed kennen om zo'n hekel aan hem te hebben of is het allemaal jaloezie?

  • henrys04 zegt

   Het gaat om geloofwaardigheid als voorzitter van een amateurvereniging anders kunnen mensen gaan denken die Wim Bulten die roept maar wat! Als je als voorzitter het ene zegt zo van wij doen niet meer mee aan Leekster Voetbalgala maar uiteindelijk toch terugkrabbelt naar het andere en wel mee wil doen ben je als voorzitter natuurlijk niet serieus te nemen! Heeft dus werkelijk niks met menselijkheid of primitief te maken!

   Genoeg ploegen die uitgenodigd worden voor Protos Weering die niet uit de regio Drenthe komen. WVV bijvoorbeeld was een paar jaar geleden nog winnaar als Groningse club en dat terwijl Winschoten verder weg is van Drenthe dan Oostwold als ik me niet vergis! Ook zijn er ploegen als Turkse Kracht ( Deventer) Olympia 28 (Hasselt) ZAC (Zwolle) Daarlerveen en Vroomshoopse Boys(regio Almelo) die meedoen dus de redenatie dat alleen teams met Drentse roots worden uitgenodigd klopt dus niet!

Reageren