Jan van der Veen nieuwe trainer SC Rouveen MO17

Geplaatst: door

ROUVEEN – De TC van de SC Rouveen heeft ingaande het seizoen 2017-2018 meppeler Jan van der Veen aangesteld als trainer voor de meiden MO-17.

Het is de eerste keer in het bestaan van de SC Rouveen dat deze groep getraind gaat worden door een ervaren trainer, die niet van de club zelf afkomstig is. Van der Veen woont in Meppel en heeft daar meerdere jaren training gegeven aan een meidenteam van de FC Meppel. Samen met Ilse van Lente zal hij de training/coaching verzorgen van dit team.

Uit een eerste contact met een afvaardiging van deze groep jonge Rouveense meiden bleek al snel dat beide partijen op één lijn lagen. Beide partijen zijn erg ambitieus en zouden nog liever vandaag dan morgen met de trainingen en wedstrijden starten. Zover is het echter nog niet, eerst nog een aantal weken zomervakantie en dan gaat het voetballeven weer van start.

Om wat meer van Van der Veen te weten te komen is hij eens flink aan de tand gevoeld door de reporter van de club. Op de website van de club is een uitvoerig redactioneel stuk geplaatst om alles van de nieuwe trainer te weten te komen.

Reageren