Jeugdteams gezocht voor SES-toernooi

Geplaatst: door

DELFZIJL – Volgend weekend, 27 en 28 mei, vindt het SES toernooi plaats op de sportvelden van NEC Delfzijl.

Naast het hoofdtoernooi is er ook een toernooi georganiseerd voor de allerkleinsten, de minipupillen (JO7). De SES Minicup vindt plaats op de zaterdagochtend van 9:30 tot 12:30 en aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De winnaar van het toernooi krijgt de beker voor de eerste plaats en zal daarnaast de officiële SES Minicup bokaal mee naar huis nemen. Daarnaast zal er voor elk team die meedoet aan het toernooi een leuke attentie zijn.

Helaas hebben er door verschillende redenen drie teams afgezegd. Daarom is de organisatie op zoek naar drie minipupillen teams die de strijd willen aangaan om de felbegeerde SES Minicup bokaal mee naar huis te nemen. De teams die wel aan dit toernooi zullen meedoen zijn: NEC Delfzijl, Be Quick 1887, HFC ’15, Omlandia, Winsum, ACV en TV Bunde. De oplettende lezer zal doorhebben dat de laatste club speciaal uit Duitsland komt, om deel te nemen aan de SES Minicup.

Mocht u nu denken, hier willen wij graag aan meedoen met onze minipupillen. Neem dan gerust contact op met Rik Schaart (r.schaart@sesvoetbal.nl of 0634844239) of Colin Vial (c.vial@sesvoetbal.nl of 0620651513).

Reageren