Kevin Waalderbos nieuwe trainer Be Quick 1887

Geplaatst: door

Foto Andor Heij: Kevin Waalderbos.

GRONINGEN – Kevin Waalderbos wordt volgend seizoen hoofdtrainer bij derde divisionist Be Quick 1887. Waalderbos volgt bij de Groningers Mischa Visser op, die de club na vier jaar gaat verlaten. Waalderbos heeft voor één seizoen getekend met de optie voor nog een jaar.

Waalderbos was de afgelopen vier jaar assistent-trainer bij Be Quick. Daarvoor speelde hij onder meer enige jaren als centrale verdediger en aanvoerder in de hoofdmacht van de Groningers. “Ik ben erg blij met de kans die mij wordt geboden om als hoofdtrainer verder te gaan bij deze mooie club. Na vier jaren als assistent-trainer fantastisch te hebben samengewerkt met Mischa en de overige stafleden, heb ik erg veel zin om nu zelf aan het roer te staan”, zegt Waalderbos.

“Wij zijn trots en verheugd dat we met de aanstelling met Kevin Waalderbos de ingezette koers kunnen continueren en, daar waar mogelijk, kunnen door ontwikkelen. De keuze voor Kevin was voor ons een logische en wij zien het nieuwe seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet, aldus Marckol de Grijs en Mark Mulder van de technische commissie van Be Quick.

Hoofd opleidingen Wim Vos wordt de trainer van het tweede elftal van Be Quick: “Ook met de nieuwe invulling van Wim Vos zijn we zeer content. Wim kent de club goed en heeft deze functie al eerder succesvol ingevuld.”

Reageren