Kunstgrasveld blijft gemoederen bezighouden in Winschoten

Geplaatst: door

WINSCHOTEN – Het splinternieuwe kunstgrasveld van voetbalvereniging WVV in Winschoten mag alleen bespeeld worden met speciale schoenen. Dat gegeven zorgt voor problemen bij het Dollard College, waarvan de leerlingen het veld ook gebruiken.

Regiodirecteur Lourens Veenstra van het Dollard College noemt het ‘een heel vervelende situatie’ voor de school. ‘Wij wisten dit niet’, zegt Veenstra.

Voorzitter Annet de Rooy van voetbalclub WVV laat weten dat de leverancier van het veld gebruiksregels heeft opgesteld. ‘Intensief sporten op schoenen met platte zolen wordt ten zeerste afgeraden’, aldus De Rooy. ‘Dat heeft ook te maken met de garantie op het veld, want platte zolen zijn slecht voor de kunstgrasvezels.’

Lees hier het volledige bericht.

Bron: RTV Noord.

Reacties (5)

  1. langsdelijn zegt

    En de spelers van wvv zie je er met gewone voetbalschoenen oplopen en geen kunstgrasveldschoenen. Die schoenen zijn ook niet goed voor de kunstgrasvezels. Wat een gezeur van wvv.

  2. garelli1972 zegt

    maar ja dat is eigen en dan mag het wel want ze willen hun eigen leden schijnbaar niet onnodig op kosten jagen dan moet de tegenstander dus ook altijd speciale schoenen aan betaald WVV dat dan

Reageren