Loting kwartfinale districtsbeker 13 maart in Oenkerk

Geplaatst: door

REGIO – De openbare loting voor de kwart- en halve finales van de noordelijke districtsbekerstrijd vindt dinsdagavond 13 maart in de kantine van VC Trynwalden in Oenkerk plaats.

Dat gebeurt na afloop van het achtste en laatste duel in de achtste finale tussen zondag derdeklasser VC Trynwalden en zaterdag eersteklasser Be Quick Dokkum. De aftrap staat gepland voor 20.00 uur.
De KNVB in Noord laat weten dat de kwartfinales gepland staan voor de midweek van 3 t/m 5 april 2018. In onderling overleg kunnen de te spelen bekerontmoetingen verplaatst worden naar een doordeweekse avond met een uiterste datum van 12 april 2018.

Halve finales op 28/29 april

De halve finales worden in principe afgewerkt in het weekend van 28 en 29 april 2018. De kans bestaat echter dat deze datum(s) geblokkeerd wordt door competitie(inhaal)verplichtingen. Is dat het geval, dan worden de bewuste wedstrijden(en) verplaatst naar de midweek voorafgaand aan het weekend van 28 en 29 april.
Reeds geplaatst voor de kwartfinale zijn: Staphorst (bekerhouder), Urk, Alcides, Flevo Boys, Drachtster Boys, FVC en Pelikaan S.

Reageren