Marcel Wagenhuis: De Nieuwjaarsreceptie…..de verbinding…..en dat was het dan…..

Geplaatst:

Je ziet ze langzamerhand weer allemaal voorbijkomen: De Nieuwjaarsreceptie. Het MOMENT om met elkaar in verbinding te gaan. De ene afbeelding nog mooier dan de ander en vliegen als paddestoelen uit de Facebook-grond. Ben je graag op de hoogte van al het voetbal op Facebook, Instagram, Twitter en Linkenin? Dat is leuk maar de nieuwjaarsrecepties vliegen je om de oren. Bij elke vereniging gaan we eens lekker met elkaar in gesprek bij dit soort bijeenkomsten.

Lekker lol maken, vreten en zuipen, want tja die eerste 10 bonnetjes zijn gratis. Maar wat zo belangrijk is? We gaan praten met elkaar, communiceren met een duur woord. We gaan praten met mensen die we eigenlijk het hele jaar door amper gezien hebben laat staan gesproken, en laat staan weten wat ze allemaal doen voor de club. Maar dat geeft toch niet? Als we nu effe lol hebben en dat veel met elkaar omgaan, kennis maken, effe lekker dansen met de voorzitter met de penningmeester en vooral ook de hoofdtrainer, want ja we moeten elkaar verbinden, mensen binnen boord houden en dan gun je elkaar ook wel dat drankje. De toespraak van de voorzitter, oh heerlijk we horen bij we de vereniging, samen zijn.

Inmiddels is het al bij twaalven en langzamerhand gaan de wegen scheiden, we nemen nog een laatste slok want het is eigenlijk te gezellig om naar huis te gaan…..en bij afscheid vallen we allen in elkaars armen en hopen op een goed, sportief en gelukkig 2018. Met goede voornemens en iedereen gaan we betrekken bij de vereniging.

2018

Inmiddels is het 2018, de drank, de oliebollen maar ook de gezelligheid is gedaald tot het 2017 punt. Oh ja hadden we het niet tijdens de toespraak over verbinden? We gaan nieuwe leden werven, we gaan onze vrijwilligers helpen, stimuleren, koesteren en open staan voor nieuwe ideeën. Ja dat zouden we gaan doen, was toch maar mooi gezegd tijdens de nieuwjaarsreceptie.

In februari gaan we weer de wei in….en we kijken elkaar aan, wie was die man ook alweer? Dan wordt opeens de hoofdtrainer weer ontslagen, wegens tegenvallende resultaten. Trouwens ik ga maar eens in gesprek met de trainer van de JO7-5 want ik wil gewoon dat mijn zoon hoger komt anders leg ik mijn coaching neer en ga ik lekker met hem op wielrennen. Kan ie lekker zijn eigen ding doen…. Oh ja heb ik gedanst met die scheids? Jeetje dat was toch die man die er geen moer van kon? Die benadeelt alleen maar onze teams, wat een lozer.

Welkom in 2018, maandelijks een receptie? Dachten we even aan welkom in het nieuwe 2018 2.0. De neuzen staan allemaal dezelfde kant op, want dat zei die voorzitter toch op 14 januari?  Mensen vergeten zo gauw, kunnen we niet beter een maandelijkse receptie houden voor iedereen, dat houdt de gelederen binnenboord.

Jeetje weer een feessie……. hieperdepiep! Mensen allen een prettige zondag

Marcel Wagenhuis

Reageren