Medische staf HHC Hardenberg uitgebreid, performance-adviseur versterkt vereniging

Geplaatst: door

HARDENBERG – HHC Hardenberg bouwt verder aan haar staf met de nodige wijzigingen. De vereniging heeft het contract met fysiotherapeut Siebren Tuin verlengd en contracteert met Anouk van der Veen – De Vries uit Coevorden een ervaren verzorgster/sporttherapeut voor onder andere het Onder 23-team.

Ook is er een primeur voor HHC Hardenberg. De club trekt een Performance Coach aan, Loes Mulder uit Hardenberg. Zij gaat testen afnemen, data analyseren en programma’s ontwikkelen om de fitheid te verbeteren voor het eerste elftallen en de prestatieteams in de opleiding.

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn erg tevreden dat we onze medische ondersteuning weer prima op orde hebben door de verlenging van Siebren Tuin en het contracteren van Anouk van der Veen als ervaren kracht. Daarnaast hebben we een duidelijke verbeterslag gemaakt in het ondersteunende proces met het vastleggen van Loes Mulder als performance adviseur. Een noviteit binnen het amateur voetbal om een bewegingswetenschapper Sport Science aan te stellen en het is vooral mooi dat ze uit eigen HHC-gelederen komt.”

Reageren