Nacompetitie: UNA verslaat Harkemase Boys

Geplaatst: door

Harkemase Boys-vleugelspits Matthijs Hardijk die enkele kansen miste.

Harkemase Boys-UNA 0-1 (play-offs Tweede en Derde Divisie), return zaterdag om 18.00 uur

HARKEMA – Harkemase Boys is de nacompetitie om promotie naar de Tweede Divisie teleurstellend begonnen. Voor slechts enkele honderden kijkers verloren de Friezen thuis van UNA uit Veldhoven: 0-1. Zaterdag om 18.00 uur is de return.

De Brabantse bezoekers begonnen beter, maar gaandeweg in de eerste helft namen de Harekieten van coach Henk Herder het initiatief over. Vooral via Matthijs Hardijk (volgend seizoen Jong AZ) stichtten de roodhemden gevaar, maar in de afronding was de 19-jarige rechterspits niet gelukkig.
Na 59 minuten nam de nummer 15 van de Tweede Divisie min of meer onverwacht de leiding. Op een secuur schot van Nick Tielemans had doelman Erick Jansema geen verweer (0-1). In de extra tijd voorkwam hij met een moeizame redding dat invaller Youri van der Meer nog een tweede gastentreffer produceerde. Zodoende houdt Harkemase Boys kans om de finale van de play-offs te halen.

Opstelling Harkemase Boys: Jansema; Renken, De Groot, Streutker, Adams; IJzerman, De Vries, Schokker, Bouius; Hardijk en Uuldriks.
Scoreverloop: 59. 0-1 Nick Tielemans.

Reacties (2)

Reageren