Nieuw scorebord voor Anjum

Geplaatst: door

ANJUM – Langs het hoofdveld van Anjum staat sinds kort een prachtig nieuw elektronisch scorebord. Met behulp van vrijwilligers en sponsoren werd dit project gerealiseerd.

Voorafgaand aan de wedstrijd Anjum – SC Berlikum werd het scorebord officieel geopend. Na een inleidend woord van voorzitter Nico Dijkstra, waarin alle sponsoren van het scorebord bedankt werden, werd met een druk op de knop het scorebord in werking gezet.

Een grote groep vrijwilligers en sponsoren is, van ontwerp tot realisatie, betrokken geweest bij dit project. De SMI uit Dokkum werd bereid gevonden om een deel van het staal te sponsoren. Uiteindelijk moest het gigantische frame voor behandeling vervoerd worden van Anjum naar Wolvega, Transportbedrijf Klaas Westra uit Dokkum wilde dit wel doen en stond op zaterdagmorgen klaar met een vrachtwagen.

De sponsorcommissie onder leiding van van Klaas-Jan Streekstra en Wiebe-Wessel Bos gingen op pad om sponsoren te werven en de Club van 100 onder leiding van Willem Postma en Sietze Jansma gaven aan het elektronische scorebord te willen sponsoren. Drie zaterdagen werd er op Sportpark It Kolkenfjild door een vaste groep vrijwilligers keihard gewerkt aan de realisatie van het scorebord met een prachtig mooi resultaat tot gevolg.

Reageren