ONS snoept Jong Groningen twee punten af

Geplaatst: door

SNEEK – ONS had het lange tijd erg lastig met het flitsende spel van Jong FC Groningen, maar sleepte door een goal van invaller Jan Dommerholt er wel een gelijkspel uit: 1-1.

ONS had het in de eerste helft erg moeilijk met de beloften van FC Groningen. De gasten schakelden veelal een tandje hoger en wisten elkaar ook makkelijker te vinden. Toch was de beste kans na zo’n twintig minuten voor Arton Musliu, na een heerlijke actie van Genridge Prijor. Musliu schoot de bal in kansrijke positie echter naast.

Groningen liet ONS wel opbouwen, maar gevaarlijk werden de Snekers voor rust niet meer. De beloften van Groningen wel. Zij kwamen tien minuten voor de pauze op 0-1 door een doelpunt van Kasper Oldenburger.

Vlak na rust tekende Jan Dommerholt, koud in het veld, op fraaie wijze voor de gelijkmaker: 1-1. Daarna keerde het tij. Het flitsende was er wel wat af aan Groningen-zijde, dat meer en meer moeite kreeg met de wilskracht van ONS. De thuisclub kreeg nog enkele goede kansen, maar misten de precisie. Al met al mochten de Snekers tevreden zijn met het gelijkspel.

Bron: Leeuwarder Courant.

Reageren