Onstwedder Boys speelt nacompetitie, VVS gedegradeerd

Geplaatst: door
Onstwedder Boys – VVS Oostwold 5-0

ONSTWEDDE – Door een duidelijke overwinning van de Onstwedders heeft de ploeg van de naar Sellingen vertrekkende trainer Fokke de Jong de nacompetie voor eventuele promotie naar de derde klasse bereikt. Door het duidelijke verlies van VVS is de ploeg uit Oostwold direct gedegradeerd.

door Gert Meulman

VVS kwam er vandaag niet aan te pas en als de bal al een keer voorin belande miste het een afmaker. In 2010 werd er door de Oostwolders voor het laatst uitgekomen in de vijfde klasse. Ze kwamen toen direct na een jaar terug.

De Onstwedder Boys kenden een wisselvallig seizoen, er werd tot nu toe elf keer gewonnen, acht keer verloren en vijf keer gelijk gespeeld. “Toch hebben we de ploeg om het te kunnen redden in de derde klasse. Gerko Scheper komt na een jaar FC Groningen terug, Harm Visser komt terug en daarnaast hebben we de hoop nog niet helemaal opgegeven dat Sven Jaegers ervoor kiest om hier te blijven.” De Boys wonnen vandaag met 5-0, de doelpuntenmakers waren Ties Bruining, Rutgert Tipker (2x), de in de tweede helft ingevallen Robert de Vries (stopt na dit seizoen) en Gerwin de Wijk.

Reageren