Organisatie SES Toernooi op zoek naar deelnemers

Geplaatst: door

DELFZIJL – Op zaterdag 27 mei organiseert de Stichting Eemsdelta Sportevenementen (SES) de 26e editie van het SES Toernooi op Sportpark Centrum in Delfzijl.

Niet alleen op de zaterdag maar ook op zondag 28 mei wordt er gevoetbald op het Sportpark van NEC Delfzijl. Dan wordt namelijk de SES Youthcup gespeeld. Hieraan nemen verschillende teams deel met hun jeugdteams in de leeftijdscategorie onder de 8, 9, 10 en 11 jaar.

Wegens nacompetitie verplichtingen heeft een aantal clubs zich helaas moeten afmelden voor het SES Toernooi op 27 mei. De clubs die tot nu toe wél mee doen zijn:  VV Groningen, NEC Delfzijl, SC Stadspark (zondag), WVV (zondag), SV Marum, het Regioteam en titelverdediger VV Zeerobben uit Harlingen.

De organisatie is dan ook op zoek naar clubs die mee willen doen. Naast een sportieve en gezellige dag zijn er ook de nodige (geld)prijzen te winnen. Voor de winnaar ligt er 1250 euro klaar en voor de nummers 2 en 3 respectievelijk 750 euro en 350 euro. Wanneer uw club graag deel wil nemen aan dit toernooi, kan er contact worden opgenomen met algemeen bestuurslid voetbalzaken Erwin Heerlijn (e.heerlijn@sesvoetbal.nl of 06-54640209).

Reageren