Pelikaan S ontvangt FC Meppel voor tweede thuiswedstrijd

Geplaatst: door

OOSTWOLD – Zaterdag 14 oktober is er het tijd voor de tweede thuiswedstrijd voor Pelikaan S. Er wordt om 15.00 uur afgetrapt tegen FC Meppel.

Werd de eerste wedstrijd door FC Meppel nog gewonnen, daarna volgden twee nederlagen. Tegen Bedum en vorige week tegen Omlandia. FC Meppel speelt reeds voor het vijfde jaar in de 2e klasse. Er werd een uitstapje naar de 1e klasse gemaakt maar in 2012/2013 eindigde men als 13e en degradeerde naar de klasse waar ze eigenlijk thuis horen, de 2e. Momenteel wordt met drie punten uit drie wedstrijden de elfde plaats bezet in 2J. FC Meppel zal graag willen winnen om dat stapje vooruit te maken op de  ranglijst en aan te klampen bij de middenmoot.

Bij de mannen uit Oostwold gaat het allemaal crescendo, met 9 punten uit 3 wedstrijden wordt de koppositie ingenomen. Dit is wat Pelikaan S graag wilde, vanuit een goede start het gehele seizoen proberen te domineren. Vorige week werd de pittige uitwedstrijd in een kletsnat Zuidhorn gewonnen met 4-2. Met Danny Holband en Handrit Hoxhai in een uitstekende vorm werden de vorige wedstrijden beslist in Oostwolder voordeel. Wanneer Max de Boom zijn snelheid nog meer sjeu kan geven door ook af en toe een goaltje mee te pikken kan het een heel interessant seizoen worden. Vandaag tegen FC Meppel, wellicht een goede mogelijkheid om de koppositie een beter houvast te geven.

Reacties (7)

 1. grotegoedheid zegt

  Over FC Meppel: "maar in 2012/2013 eindigde men als 13e en degradeerde naar de klasse waar ze eigenlijk thuis horen, de 2e."
  In mijn beleving bepaalt de eindstand van een competitie in welke klasse een team komt te spelen volgend seizoen, maar dat is niet per definitie de klasse waarin een team "thuishoort."
  Een beetje aanmatigend dat de schrijver van de voorbeschouwing van een wedstrijd van Pelikaan S durft te beweren dat FC Meppel in de 2e klasse thuishoort.
  In welke klasse "hoort Pelikaan S dan thuis", vraag ik me meteen af?

 2. vakman zegt

  Oke, 27 dan, kniesoor!!!! dit is het 28e seizoen in de 2e klasse met 3 jaar 1e klasse en een jaar 3e klasse vanaf 1985/86. Of je kunt niet tellen of niet lezen…..succes

 3. Dhr.Zesje zegt

  Mooi kapitaaltje bij Pelikaan,….
  Qua website wint Meppel wel……
  die is tenminste up-to-date
  tis te hopen voor Meppel dat er bij de f-jes wat rond loopt.
  anders blijven ze nog 27 jaar hotseknotse…
  Oja…ze hebben wel een aardige keeper.

Reageren