Be Quick 1887 VR1 onderuit in Zuidhorn

Geplaatst: door
Zuidhorn VR1 - Be Quick 1887 VR1 7-1

ZUIDHORN – Maandag mocht Be Quick 1887 VR1 er dan tegenaan in de allereerste bekerwedstrijd tegen Zuidhorn VR1.

Na de aftrap zat Be Quick er meteen vol bovenop. Er was veel balbezit en de verdediging stond sterk. Toch werd na enige tijd de 1-0 gemaakt door Zuidhorn. Be Quick liet zich niet kennen en kwam zelfs af en toe voor het doel van Zuidhorn. Echt een kans ontstond er alleen niet. Helaas scoorde Zuidhorn voor de rust nog hun tweede doelpunt: 2-0.

Na de rust was er een dubbele wissel aan de kant van Be Quick en werd er weer fanatiek gestreden. Door wat onduidelijkheid achterin en wat rommelig spel volgden al snel de 3, 4 en 5-0. Maar nog steeds liet Be Quick zich niet kennen en kwam toch steeds weer voorin met de bal. Na twee onbenutte corners, werd er een vrije trap toegekend aan Be Quick . Kim Haverlag eiste de bal op. Na een mooi schot en verwarring van de keepster was het opeens 5-1. Steeds duidelijker werd het dat zo’n eerste wedstrijd toch wel zwaar was en dat de tegenstander hier beter tegen bestemd was. Uiteindelijk werd het dan ook een eindstand van 7-1.

Al met al een leuk potje voetbal en ondanks de wat geflatteerde stand, deed Be Quick helemaal niet zo onder. Na nog twee bekerwedstrijden deze week en een paar doelgerichte trainingen, zijn de Vrouwen van Be Quick 1887 helemaal klaar voor de start van de competitie.

Reacties (1)

Reageren