Be Quick 1887 zaterdag klaar voor seizoen 2017/2018

Geplaatst: door

HAREN – Trainer Robert van de Berg, die bijgetekend heeft voor het nieuwe seizoen, heeft zijn nieuwe selectie op orde en is klaar om de opwachting te maken in de derde klasse.

Het ziet er naar uit dat het een mooie competitie gaat worden met veel wedstrijden in de regio, waaronder The Knickerbockers en Glimmen. Zaterdag 1 begint de voorbereiding op 14 augustus met de eerste training. De selectie van Robert van de Berg is ten opzichte van het vorig seizoen zeker niet verzwakt ondanks het vertrek van Rick Strating en Martijn van Kesteren.

Aan de selectie is namelijk toegevoegd een nieuwe (tweede) doelman, Sebastiaan Meijwaard overgekomen van A2, die naast de huidige doelman Niek Dorrepaal het doel zal gaan verdedigen. Daarnaast zijn Thomas Mak, Gino Fokkens, Jelte van der Berg en Stephan Christophi overgekomen van de zondag 1/2 selectie. Bij de staf is Jeroen Bakker gestopt en is Martijn van Kesteren toegevoegd, teammanager Pieter Patje heeft er ook nog een jaartje aan vastgeplakt.

In de beker gaat zaterdag 1 het opnemen thuis op 2 september tegen De Heracliden, 9 september uit bij Amicitia VMC en 16 september uit bij Blauwgeel’15. In de competitie (derde klasse C) beginnen de mannen van Robert van de Berg met een uitwedstrijd op 23 september in en tegen Niekerk. 30 september volgt dan de eerste thuiswedstrijd tegen Noordwolde.

Reageren