Sallands streekteam onderuit tegen Go Ahead Eagles

Geplaatst: door

HEERLEN – Go Ahead Eagles heeft ook het derde oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. Na een moeizaam begin tegen Sallands streekteam werd het 2-8 op het veld van vv Heeten.

Bij Go Ahead maakte Sjoerd Overgoor zijn officieuze rentree. Na een klein half uur kwam de ploeg op voorsprong. Leon de Kogel schoot met links binnen. Tien minuten was het onverwachts 1-1. Job Heerink scoorde namens het streekteam. Shadrach Eghan scoorde kort voor rust en zette Go Ahead daarmee opnieuw op voorsprong. 1-2 was ook de ruststand.

In de rust werd er niet gewisseld. Kort na de pauze werd het 1-3. De derde treffer van de Deventer ploeg kwam op naam van Sam Hendriks. Even later maakte hij ook zijn tweede. Eghan maakte er kort daarna twee en zorgde daarmee voor 1-6. Go Ahead kreeg ook nog een tweede treffer om de oren. Chiel van Dartel scoorde vanaf de stip. Pieter Langedijk zorgde tien minuten voor het einde dat de marge weer vijf werd: 2-7. Kort voor het einde bepaalde Patrick Maneschijn de eindstand op 2-8.

Vervolg voorbereiding

Het duel in Heeten was de derde van Go Ahead in de voorbereiding. Volgende week zaterdag is de volgende. Dan komt Excelsior naar Terwolde. Daarna speelt Go Ahead nog tegen KCV Westerlo, Al-Jazira Club en Almere City FC. Bekijk hier de volledige voorbereiding van de Deventer ploeg.

Bron: RTV Oost.

Reageren