Sander Terpstra nog een jaar bij Blija

Geplaatst: door

BLIJA – De eerste selectie van Blija wordt ook komend seizoen getraind door Sander Terpstra. Het contract met de inwoner van Blija is met een jaar verlengd.

Het eerste jaar bij Blija was voor hoofdtrainer Sander Terpstra een bijzonder jaar. Ondanks Corona kon er een goede voorbereiding gedraaid worden, maar toen het seizoen eenmaal goed en wel begonnen was, werd alles weer stil gelegd.

,,In de winterstop hebben we als bestuur gesproken met Sander om de mogelijkheden na Corona en in het seizoen 2021-2022 te bespreken. Blija wilde graag nog een seizoen met Sander verder en gelukkig wilde hij dat ook. Hij zag hij het afgelopen seizoen als een mooie warming-up naar een volledig seizoen, waarin we een gooi willen doen naar de bovenste regionen!”, aldus voorzitter Dirk Kamma.

Terpstra: “Ik ben blij dat ik ook komend seizoen trainer ben van Blija. Het bevalt me goed bij deze fijne vereniging. De spelersgroep is enthousiast en gretig. Hopelijk kunnen we komend seizoen alle competitie- en bekerwedstrijden spelen.”  

Reageren