SC Rouveen zoekt trainer eerste selectie

Geplaatst: door

ROUVEEN – SC Rouveen zoekt voor het seizoen 2017/2018 een hoofdtrainer voor de eerste selectie voor het trainen op de dinsdag- en donderdagavond en het begeleiden van deze selectie op de wedstrijddagen. SC Rouveen speelt in de derde klasse.

De voorkeur gaat uit naar een trainer die werklust en de mentaliteit van de 1e selectie weet te combineren met voetballend vermogen om op die manier de club naar een hoger plan te brengen. De nieuwe trainer moet aansluiting vinden bij het ‘Plan 2021’ een nieuwe visie op de voetbaltoekomst van SC Rouveen. Ook een belangrijke taak is het inpassen van de jeugd. Afgelopen seizoen is de JO 19-1 kampioen geworden in de eerste klasse.

SC Rouveen is een club met een sterke sociale cultuur, waarin een trainer zich thuis dient te voelen. De nieuwe trainer dient in het bezit te zijn van minimaal TC-II en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de trainerswereld. SC Rouveen heeft sinds kort een prachtig nieuwe accommodatie met kunstgrasveld.

Voor informatie over bovenstaande functies kan contact worden opgenomen met de voorzitter van de Technische Commissie, T. Bolks, 06-15145527. Sollicitaties kunnen gericht worden aan: Voetbalvereniging SC Rouveen, t.a.v. Dhr T. Bolks, Oude Rijksweg 323 A, 7954 EK Rouveen. Email: theobolks@hotmail.com. (sluitingsdatum 29 mei 2017)

Reageren