Schalke 04 houdt voetbaldag bij SV Mulier

Geplaatst: door

WITMARSUM – sv Mulier wordt op 4 mei 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jeugdspelers krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gecertificeerde trainers kunnen ze de meest fantastische voetbaldag beleven en hun voetbaltalent ontwikkelen.

Vrijdag 4 mei is in de meivakantie, dus een mooie mogelijkheid voor de jeugd om sportief bezig te zijn in hun vakantie. De dag begint om 09:00 en tot 12:00 vinden er onder verschillende trainers trainingen plaats met elke keer weer een ander voetbalaspect. Om 12:00 uur krijgt de jeugd een uitgebreide lunch. Dan begint om 13:00 uur het tweede gedeelte van de voetbaldag, waar tot 15:30 uur wordt getraind volgens de filosofie van Schalke 04.

Er is slechts een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk en hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je dus snel aan en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbaldag. Bij aanmelding krijgt iedereen een origineel voetbalshirt van FC Schalke 04. Om de samenwerking met sv Mulier te vieren, ontvangen de spelers van 6 t/m 15 jaar tot 14 december gratis een naam en rugnummer op het FC Schalke 04 voetbalshirt.

Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3. Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 4 mei bij bent en meld je vandaag nog aan via deze link.

Reageren