Schrijf een column op TweeNul

Geplaatst: door

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij.

Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook een bredere kijk op voetbal hebben. In veel gevallen is het zonde dat uitstekende columns in clubbladen of op websites van verenigingen slechts in kleine kring gelezen worden. TweeNul wil graag een groter podium bieden aan een ieder die zinvol over (amateur)voetbal kan schrijven. De topklasse, winterstop, bekercompetitie, midweeks voetbal, het niveau van de scheidsrechters, spelregels, vrouwenvoetbal etc. zijn zomaar een paar onderwerpen.

Er is wel een aantal voorwaarden:

– Inzenden graag per mail en ondertekend met naam.

– Anonieme bijdragen en pseudoniemen worden niet geaccepteerd.

– Alleen serieuze bijdragen worden gepubliceerd. De redactie behoudt zich het recht voor om artikelen te weigeren die niet aan de kwaliteitsnorm voldoen.

– Onderwerpen moeten betrekking hebben op amateurvoetbal. Raakvlakken met betaald voetbal zijn toegestaan.

Voel u zich geroepen een leuk artikel of column te schrijven voor TweeNul? Mail dan naar: redactie@tweenul.nl Een foto van de schrijver (m/v) of het onderwerp is uiteraard ook welkom.

Reageren