Selectie Oranje Nassau nagenoeg rond

Geplaatst: door

GRONINGEN – De eerste contouren van de nieuwe selectie heeft Oranje Nassau reeds 2 maanden geleden bekend gemaakt. Blijvers toen waren Robert Pomstra, Raphaël Tuankotta, Erolind Derguti en Alex van Stralendorff.

Als eerste nieuwkomer werd toen Rhobin Brander gemeld. Inmiddels is de selectie voor het komende seizoen nagenoeg rond. Oranje Nassau is momenteel via de nacompetitie verwikkeld in de strijd om het hoofdklasserschap ook voor komend seizoen veilig te stellen.

De volgende spelers zijn – naast Rhobin Brander – het komende seizoen nieuw in de selectie:

Joël Wagenaar: 24-jarige middenvelder; komt over van Drachtster Boys
Zeb Tjie a Njiem: 23-jarige aanvaller; komt eveneens van Drachtster Boys naar Coendersborg
Michel Koopman: 19-jarige middenvelder; komt over van stadgenoot Helpman
Ruud Grol: 24-jarige verdediger voor het linkerblok; tot 4 jaar geleden Be Quick 1887, laatste jaren in buitenland, oa gespeeld voor een collegeteam in Georgia (USA), traint reeds enkele maanden met de selectie mee

Van de huidige selectie hebben -naast de eerder genoemden- de volgende spelers aangegeven ook het komend seizoen voor Oranje Nassau te zullen uitkomen: Thijs Gerlofs, Max Blauw, Joshua Ottens, Getuar Derguti, Niels Stenekes, Melle Kuipers en Erwin Pomstra. Met een aantal anderen bevinden de gesprekken zich in een afrondende fase. Van onderstaande spelers is bekend dat zij aan het eind van het seizoen bij ON zullen vertrekken:

Ard Veenhof (Drachtster Boys), Frederik Specken (stage in Suriname), David van der Pol (SWZ Boso Sneek), Bob Poorta (Gorecht), Jelmer van der Meer (’t Fean 58), Ifeayi Gorissen (stopt) en Olivier Duinkerken (sc Genemuiden).

Reageren