Simon Kistemaker op bezoek bij Rottevalle

Geplaatst: door

ROTTEVALLE – Donderdagavond 14 december  is er een speciale gast in het clubhuis van VV Rottevalle. Iedere voetballiefhebber kent zijn naam: Simon Kistemaker.

Hij kan dan ook terugzien op een imposante carrière in de voetbalwereld. Zo was hij onder meer trainer van Volendam, Cambuur Leeuwarden, DS’79,  De Graafschap en Telstar. Hij stond bekend om zijn eigenzinnige aanpak en wordt vaak in één adem genoemd met andere culttrainers als Fritz Korbach, Frans Körver en Bert Jacobs. Hij had zijn eigen opvattingen over hoe voetbal gespeeld moest worden en dat leverde als resultaat op. Een kampioenschap met  De Graafschap (ongeslagen) en tweemaal tweede met Telstar in de eerste divisie.

Op deze avond komt hij erover vertellen, want verhalen vertellen kan Simon Kistemaker! Als zogenaamde ‘sidekicks’  zijn deze avond Jurgen Streppel (trainer van SC Heerenveen) Ben Haverkort  (oud-voetballer van onder andere SC Cambuur en oud-scheidsrechter van de KNVB) en Jan Dolstra  (oud-scheidsrechter en internationaal grensrechter) van de partij. Iedereen is van harte welkom!

Reacties (1)

Reageren