Soccer Academy 4 Girls houdt spetterende seizoensopening

Geplaatst: door

HEERENVEEN – Op Sportpark De Akkers organiseert de Soccer Academy 4 Girls samen met Heerenveense Boys een spetterende seizoensopening.

Van 13.00 – 17.00 uur vinden er allerlei voetbalactiviteiten plaats. Denk daarbij aan voetbaldarts, bubbelvoetbal en hoe hard kun je schieten? Daarnaast worden er regelmatig demonstraties gegeven, zoals voetbalfreestyle, loopcoördinatietraining en keepertraining.

Ook wordt er een 5×5 toernooi gespeeld voor meiden/vrouwen in 3 leeftijdscategorieën, te weten t/m 12 jaar, 13 t/m 16 jaar en vanaf 17 jaar. Om 17.30 uur wordt de wedstrijd gespeeld tussen Heerenveense Boys VR1 en de beloften van SC Heerenveen. De opening is om 13.30 uur door Salséro Mboka waarbij je niet stil kunt blijven staan!

Iedereen is welkom, jongens, meisjes van jong tot oud. De toegang is gratis. Noteer deze datum alvast in je agenda en geef je nu al op voor het 5×5 toernooi. CliniClowns is verbonden aan dit evenement. Voor meer informatie en opgave van teams aan het toernooi, mail naar stefanie@socceracademy4girls.nl

Reageren