StreetFit Stadspark: vrijdagtoernooi inclusief gezonde maaltijd

Geplaatst: door

GRONINGEN – Structureel ballen op vrijdag te gek? Kom toernooihoppen en neem met je vrienden of verenigingsteam deel aan een StreetFit toernooi op vrijdag 23 maart a.s. bij SC Stadspark van 14:30 tot 18:00 uur. Hiermee draag je bij aan een onuitwisbare beleving voor zowel jou team als Groningers in een meer kwetsbare positie. Dus trek je schoenen uit het leer, trommel je vrienden bij elkaar en laat zien wat je waard bent op de grasmat.

Vanaf maart t/m juli vindt in Groningen StreetFit plaats: een uniek voetbalfestival voor mensen uit de maatschappelijke opvang, zwerfjongeren, bedrijven en sportverenigingen. Verbinding, social impact, sportiviteit & gezonde leefstijl uitingen staan centraal tijdens een vijftal voetbalevenementen door de provincie. De kick-off vindt plaats bij SC Stadspark en de grand finale in juli op de Grote Markt in Groningen, de overige drie StreetFit toernooien worden gehouden in de regio.

Cruyff of Marta?

Tijdens de vijf StreetFit evenementen wordt een 7 tegen 7 toernooi georganiseerd bij deelnemende sportverenigingen. Naast voetbal worden er leuke side events aangeboden en krijgt jou team een heerlijke maaltijd voorgeschoteld na afloop van het toernooi. Ook worden promo acties ingezet om jullie team in de kijker te spelen tijdens en na het evenement (zie deelnamepakketten).

Aanmelden

Je kunt je zowel per toernooi als voor vijf toernooidagen inschrijven. De evenementen vinden veelal plaats op de laatste vrijdagen van de maand. Wij zijn vooral opzoek naar lagere elftallen of teams die graag deelnemen aan gezellig en sportief toernooi.

Voor €150 euro ontvang je het Cruyff pakket: Max. 10 spelers, incl. consumptiemunten, healthy diner en professionele fotoshoot van jou team. Voor €200 euro ontvang je het Marta Pakket, als extra wordt een live interview afgenomen met jou team. Aanmelden is mogelijk tot maandag 19 maart. Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met STOOT via info@stoot.nu of +31644176008/+31686611931

Reageren